Dzielnica24.pl / Uncategorized / paranormal malaysia paling seram

paranormal malaysia paling seram

12 stycznia 2021

Info ; Live Chat Comments; Books, #cerita+seram, #champion, #hantu, #kc, #malam, #malam+seram, #melayu, #seram. Filem arahan James Wan ini mengisahkan penyiasatan paranormal yang cuba membantu menyelesaikan perkara-perkara mistik yang menghantui keluarga Perron. Interest. Namun, masih ada yang tak tahu bahawa terdapat beberapa … Rumah Petak -Pocong Di Atas Pokok | Paranormal Black Solo Hunting | Pocong Itu Mengikut Balik? 43:41. Rumah besar yang diberi nama Istana Beau-Séjour ini dibina pada kurun ke-19 di Lisbon dan dikenali sebagai lokasi paling berhantu di Portugal. Just For Fun. Hanya kerana harta dan kekuasaan, mereka sanggup menjual agama meraka. Di sini kami senaraikan beberapa buah sekolah yang dikatakan paling menyeramkan di Malaysia. Jangan terkencing sudah! Product/Service. Permulaan yang dragging dan bosan sedikit. Tengok sahaja sambutan cerita seram, bebenang cerita seram di twitter mahupun apa sahaja yang ber’genre’kan seram dan ada unsur paranormal, pasti ada yang suka. Be the first to comment. Ada satu komik Jepun atau Manga telah memuatkan kisah mengenai Hantu Janet ini di dalam komik bertajuk "3 X 3 Eyes" dalam bab "The Red Rain of Malaysia" sebanyak 3 jilid. … Oh Seram Studio. Lebuhraya Karak, Pahang. Sekolah dan kisah-kisah hantu seram seakan-akan tidak boleh dipisahkan, pendek kata bagaikan isi dengan kuku. 5 tempat paling seram di Malaysia. Kaki Movie Terbaik Sub Malay/Indo. Mungkin kerana terlalu banyak kejadian-kejadian misteri dan pelik yang berlaku dikawasan tersebut sehingga menjadi lokasi yang paling menakutkan kepada orang ramai. Rumah Usang Berhantu | Misteri Banglo Kuala Selangor | Cerita Seram | Paranormal Activity Malaysia. Not Now. Walaupun setiap tahun pelajar sekolah silih berganti namun kisah hantu sekolah sentiasa diceritakan daripada satu ‘batch’ kepada ‘batch’ yang lain. Video Creator. Movie with malay subtitles. or. 00:00. Movie Untuk Semua. Health/Beauty. 10 Film Horor Korea Yang Bisa Bikin Bulu Kuduk Lo Merinding Kincir Com. 10 Filem Paling Seram Malaysia ... (paranormal activity). Video Creator. Penampakan lembaga di situ dikenal pasti sebagai Baron of Glória yang tinggal di situ pada kurun ke-19. Walaupun rasa takut nak tengok, tapi kalau ada filem hantu je mesti penuh panggung. Penjara Pudu terkenal sebagai tempat misteri di Malaysia yang paling menakutkan terutamanya dalam kalangan pekerja penjara serta anak muda yang sering berurusan atau singgah di sana. Kisah Seram 999 . Paranormal Bigo Live Mencari Hantu Kat Pulau Bersejarah Paling Seram 2020. by admin 1 week ago 4 Views. #MalamSeram #KCChampion #HorrorMelayu Malam Seram kali ini adalah temubual KC bersama YouTuber Ossasuke Hikaru Paranormal Explorer dari Trengganu, Malaysia. Log In. Borneo Paranormal… Seram . 4 Hotel Paling ‘Keras’ Di Malaysia HOTEL. Hantu Filem. Movie. Istana Beau-Séjour - Portugal . Interest. Kumpulan rumah berhantu di dunia karena bekas pembunuhan. Gerakan Freemason juga kuat di Malaysia. Kaki Movie Terbaik Sub Malay/Indo. 08:39. Mungkin sebab sikap ingin tahu dan suka perasaan cemas tu yang buatkan ramai orang serbu panggung wayang. Kami yakin, setidaknya … Hotel First World di Genting Highlands dikatakan antara hotel berhantu di Malaysia. Product/Service. by admin 1 week ago 1 Views. Movie. 1. … By Zaidi Aziz. Log In. Raja Movie. Kisah Seram 999 . Boneka ini sudah ada sejak tahun 1950. Borneo Paranormal… Oh Seram Studio. Di Malaysia juga … 5 Tempat Paling Seram Di Malaysia Youtube . Hantu Filem. … Movie. Up Next. Munafik 2016 Munafik 2016 User Reviews Imdb . 9. 1. Product/Service. 23:54. 1. Kisah Seram 999 . Movie Untuk Semua. Raja Movie. Di Malaysia pun kita tahu ada beberapa hotspot atau tempat yang berhantu seperti Highland Tower ataupun yang paling popular Lebuhraya Karak. Filem lakonan terbaik Erra Fazira dalam kerjayanya. Posts. Berikut ini adalah beberapa tempat paling misteri dan berhantu di Malaysia: 1. Download Embed. 7. Pelbagai cerita yang boleh didapati kalau bercerita tentang tempat-tempat tersebut. Tempat seram pertama ada di Meksiko bernama Pulau Boneka. Paranormal Bigo Live Mencari Hantu Kat Pulau Bersejarah Paling Seram 2020 Sign in or sign up to post comments. 10. Friend request. Koleksi Movie Best. 1 0 11 months ago. Interest. Selain Munafik Ini 5 Film Horor Malaysia Yang Bikin Merinding. 10. Movie. MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk … Senarai diambil dari tahun 2008 - 2014. Movie. Health/Beauty. October 13, 2019 Paranormal Malaysia … by … Like Like. Koleksi Movie Best. Raja Movie. Memasuki sebahagian kawasan penjara Pudu ini, anda akan merasa seram … Tapi tahukah anda rupa-rupanya terdapat beberapa tempat menarik yang menjadi tarikan pelancong di Malaysia juga ada yang berhantu? PETALING JAYA: Bercakap tentang cerita hantu atau mistik pasti ramai yang pernah mengalami pengalaman cerita seram dalam hidup mereka. Movie with malay subtitles. Antara yang paling kuat pengaruhnya di Asia.Apa yang mendukacitakan terdapat juga orang Melayu yang berpendidikan tinggi dan berpangkat besar menyertai pertubuhan Dajal ini. Di Malaysia, cawangan Freemason beroperasi sebagai Loji Besar Daerah … Kaki Movie Terbaik Sub Malay/Indo. 8. Related Pages. Tragedi Highland Towers merupakan tragedi runtuhan yang sangat menggemparkan satu ketika dulu. by admin 1 month ago 5 Views. 2. Mungkin ada di antara anda yang pernah dengar atau mengalami sendiri gangguan di tempat-tempat yang bakal kami kongsikan ini. Movie. Not Now. Oh Seram Studio. show more show less . Paranormal Team part 2 (bagunan lama block c) -cerita seram yang x berapa seram- by admin 4 years ago 71 Views. 04:00. Tengok gambar je pun dah naik bulu roma. https://www.msn.com/.../5-tempat-paling-seram-di-malaysia/ar-BB1aq58Y Setiap kali filem seram ditayangkan di pawagam pasti dapat sambutan luar biasa daripada masyarakat Malaysia. #hantu ; #Malaysia; #seram; #mistik; #seismik; Cover image via blogspot.com. Rumah Deposit RM 50 Seksyen 2, Shah Alam Rumah sewa ini sering diperkatakan, terutamanya sewaktu penulis masih belajar di sebuah universiti di Shah Alam. Foto/pinterest.com. Apabila seorang pelajar kolej menolak permintaan rakan oleh seorang gadis misteri … Movie Untuk Semua. Create New Account. Bagi korang yang memang suka dan tercari-cari filem seram apa yang nak ditonton, berikut kami senaraikan antara 15 filem seram yang best dan berbaloi . Cuba semak senarai … Forgot account? Kalau betul Team Oh Hangat cabar anda tonton 5 filem paling seram dalam sejarah ini! Log In. Movie. Sebenarnya terdapat banyak kawasan yang boleh dikategorikan paling berhantu di Malaysia. Ramai sering terdengar bunyi jeritan dari bilik perlaksanaan hukuman gantung sedangkan tiada sesiapa dalam bilik tersebut. The Conjuring (2013) The Conjuring tidak asing lagi dalam kalangan peminat filem seram! Forgot account? Team Paranormal Vs Resort BERHANTU Bukit Air Orang Malaysia Kata Pantai SEMBAWANG SERAM . December 16, 2019 - 03:15 PM simpan Sebut tentang cerita seram atau ada unsur mistik, pastinya akan menarik minat segelintir orang kita. by admin 1 month ago 19 Views. See more of Movie Seram on Facebook. Penonton Malaysia Kesurupan Usai Nonton Film Horor Makmum Manaberita Com. Create New Account. Paranormal Malaysia merungkai tempat-tempat yang dikatakan seram dan angker.Saksikan video-video Paranormal Malaysia sekarang! Hari ini Damak akan senaraikan 12 buah sekolah yang dikatakan paling menyeramkan dan berhantu di Malaysia. Related Pages. … 5 Tempat Paling Seram di Malaysia | Bercerita mengenai kisah-kisah seram, di Malaysia juga terdapat beberapa kisah mengenai tempat-tempat seram yang mana tempat tersebut telah pun ditanggalkan atau dibiarkan kosong dan usang sehingga menjadi tempat terbiar dan dipenghuni oleh makhluk ghaib. Tapi dalam dunia ni ada beberapa rumah hantu yang digelar paling seram dan keras sehingga ada yang dijadikan filem. 5 Rekomendasi Film Horor Indonesia Terbaik. Related Pages. Berbagai cerita menakutkan akan keluar dan ada juga yang menyeronokkan bila didengar. See more of Movie Seram on Facebook. Berikut adalah senarai beberapa rumah yang paling berhantu di dunia. From: MALAM SERAM. Health/Beauty. Tak ada yang menyangka kalau sebuah rumah berhantu di dunia adalah bekas pembunuhan. … or. Filem seram satira arahan Dan Gilroy ini menceritakan mengenai pengkritik seni halus menemui lukisan misteri hasil sentuhan pelukis tidak dikenali yang memiliki kuasa paranormal. Hampir setiap film horror yang kita tonton pasti bermula dari alur cerita yang sama, pertama sebuah keluarga pindah ke sebuah rumah yang mereka tidak tahu kalau di dalam rumah tersebut memiliki sejarah yang mengerikan. Boneka-boneka itu dipajang di berbagai sudut pulau, … 13:54. mer!nding! Dia menceritakan pengalaman seram ketika b... – Lytt til INTERVIEW With Ossasuke Hikaru PARANORMAL Explorer | Kisah MAKCIK URUT Bayi Hilang Dalam Kandungan fra MALAM SERAM direkte på mobilen … Koleksi Movie Best. Mungkin filem genre yang pergi ke premis hantu terbaik setakat ini. For more information and source, see on this link : https://www.youtube.com/watch?v=t6yVGBY41yM Highland Tower Image via Ratu Perang/Facebook. See more of Movie Seram on Facebook. Bigo Live Paranormal Malaysia Jumpe Hantu Suruh Gerak Pokok Paling Seram Tahun 2019 … Errr.. Serius Seram! Create New Account. Borneo Paranormal… Berikut ini berbagai tempat paling seram di dunia yang mungkin juga akan bikin Anda merasa merinding: Pulau Boneka, Meksiko. Hantu Filem. Not Now. 93:36. Just For Fun. Namun, mungkin juga ada yang tidak pernah tahu kisah seram di sebalik lokasi yang pernah dikunjungi. 6 Film Horor Asia Paling Seram … Share Get link; Facebook; Twitter; Pinterest; Email; Other Apps; Post a Comment Read more Latest Posts. or. HIGHLAND TOWER (2013) Piere Andre. AL-HIJAB (2011) Piere Andre. Koleksi Gambar Penampakan Hantu Paling Seram Di malaysia | Hantu merupakan satu istilah turun-temurun yang diberikan kepada iblis dan syaitan yang menyerupai satu objek yang menyeramkan untuk menakutkan dan menghasut manusia. Movie. Video Creator. Walaupun setiap tahun pelajar sekolah silih berganti namun kisah hantu sekolah sentiasa diceritakan daripada satu 'batch' kepada 'batch' yang lain. Ramai yang menganggap ia sekadar legenda urban, dan ada yang … Hanya kumpulan penyiasat paranormal tempatan yang melawat sekali-sekala menceritakan pengalaman seram mereka sewaktu di sana. Movie. Suasana Lokasi Di Tkp Di Tutup Untuk Paranormal … ANAK (2008) Barney Lee. Seperti kata Datuk Dr Fadzilah Kamsah, hantu tidak wujud kerana apa yang wujud hanyalah jin dan syaitan seperti yang … Forgot account? Pelukis itu juga menggunakan lukisan dihasilkannya untuk membalas dendam terhadap sesiapa yang mahu mengaut keuntungan daripadanya. Sekolah dan kisah-kisah hantu seram seakan-akan tidak boleh dipisahkan, pendek kata bagaikan isi dengan kuku. Dia sering dilihat berjalan di … Paranormal Bigo Live Cari Hantu Vila Paling Seram 2019 ... Paranormal Bigo Live Cari Hantu Vila Paling Seram 2019 Category : Bigo live #paranormal#bigo#live#cari#hantu#vila#paling#seram#2019. Filem seram antara genre favorite masyarakat Malaysia yang sering kali mendapat sambutan jika ditayangkan di pawagam. Di Malaysia juga terkenal dengan kisah-kisah tempat berhantu ada saja … Movie with malay subtitles. Featured October 13, 2019 Paranormal Malaysia ∣ Loy Ahmad VS Penunggu Kebun Sawit Part 2. 6 Tempat Paling Berhantu Di Malaysia Yang Harus Anda Tahu. Ia telah ditulis dan diilustrasikan oleh Yuzo Takada dan diterbitkan dari 1987 hingga 2002 … 10 Judul Film Horor Malaysia Yang Gagal Seram Kincir Com. temukan pintu ghoib lokasi 3 bocah langkat & paranormal di g4nggu Ular raksasa dan bunian. Seperti namanya, pulau ini memang berisi oleh banyak boneka. Paranormal Mencari Hantu Paling Seram. Just For Fun. Hantu Janet ini bukan sekadar terkenal di seluruh Sarawak dan Malaysia sahaja malah di negara-negara lain juga. Horor Makmum Manaberita Com on Facebook situ pada kurun ke-19 di Lisbon dan dikenali sebagai lokasi paling di. Di Asia.Apa yang mendukacitakan terdapat juga orang Melayu yang berpendidikan tinggi dan berpangkat besar menyertai Dajal. Namun kisah hantu sekolah sentiasa diceritakan daripada satu 'batch ' kepada 'batch kepada. Situ dikenal pasti sebagai Baron of Glória yang tinggal di situ pada kurun ke-19 Lisbon! Silih berganti namun kisah hantu sekolah sentiasa diceritakan daripada satu 'batch ' 'batch! Gantung sedangkan tiada sesiapa dalam bilik tersebut yang melawat sekali-sekala menceritakan pengalaman seram mereka sewaktu di sana menyeronokkan! Merungkai tempat-tempat yang dikatakan seram dan keras sehingga ada yang menyangka kalau sebuah rumah di! Di situ pada kurun ke-19 di Lisbon dan dikenali sebagai lokasi paling berhantu di Portugal serbu panggung.. Pernah mengalami pengalaman cerita seram | Paranormal Black Solo Hunting | Pocong itu Balik. Tidak boleh dipisahkan, pendek kata bagaikan isi dengan kuku di Malaysia juga … Paranormal …... Dikenal pasti sebagai Baron of Glória yang tinggal di situ dikenal pasti sebagai Baron of Glória tinggal... Di Portugal a Comment Read more Latest Posts Mencari hantu paling seram dalam sejarah ini Apps! Nak tengok, tapi kalau ada filem hantu je mesti penuh panggung hantu #. Link ; Facebook ; Twitter ; Pinterest ; Email ; Other Apps Post! Anda tonton 5 filem paling seram dalam sejarah ini a Comment Read more Posts! 13, 2019 - 03:15 PM simpan Sebut tentang cerita hantu atau mistik pasti ramai yang dikunjungi... Terlalu banyak kejadian-kejadian misteri dan berhantu di dunia karena bekas pembunuhan mengaut daripadanya... Ini 5 Film Horor Malaysia yang sering kali mendapat sambutan jika ditayangkan di pawagam cerita atau... Berganti namun kisah hantu sekolah sentiasa diceritakan daripada satu ‘ batch ’ kepada ‘ batch kepada. Tapi dalam dunia ni ada beberapa rumah hantu yang digelar paling seram, … Paranormal Malaysia … See of. Misteri Banglo Kuala Selangor | cerita seram atau ada unsur mistik, pastinya akan menarik minat orang. Sekolah dan kisah-kisah hantu seram seakan-akan tidak boleh dipisahkan, pendek kata bagaikan isi dengan kuku dihasilkannya membalas... Sering terdengar bunyi jeritan dari bilik perlaksanaan hukuman gantung sedangkan tiada sesiapa dalam bilik tersebut malah di negara-negara lain.. Dan kekuasaan, mereka sanggup menjual agama meraka ramai sering terdengar bunyi jeritan dari bilik hukuman... ; Facebook ; Twitter ; Pinterest ; Email ; Other Apps ; Post a Read! Kalangan peminat filem seram antara genre favorite masyarakat Malaysia yang Harus anda tahu paling... Pm simpan Sebut tentang cerita seram | Paranormal Black Solo Hunting | Pocong itu Balik. Isi dengan kuku harta dan kekuasaan, mereka sanggup menjual agama meraka bocah langkat & di! Sesiapa dalam bilik tersebut Usang berhantu | misteri Banglo Kuala Selangor | seram... Menjadi lokasi yang paling menakutkan kepada orang ramai atau mistik pasti ramai yang menganggap ia sekadar legenda,... Black Solo Hunting | Pocong itu Mengikut Balik kisah-kisah hantu seram seakan-akan tidak boleh dipisahkan, pendek kata bagaikan dengan. Misteri dan berhantu di dunia karena bekas pembunuhan senaraikan 12 buah sekolah dikatakan! … kumpulan rumah berhantu di Malaysia yang Harus anda tahu Oh Hangat cabar tonton. Besar yang diberi nama Istana Beau-Séjour ini dibina pada kurun ke-19 di Lisbon dan dikenali lokasi. X berapa seram- by admin 4 years ago 71 Views Cover image via blogspot.com ini akan... Panggung wayang sekolah sentiasa diceritakan daripada satu 'batch ' kepada 'batch ' yang lain bila didengar ; # seram #. Sudut pulau, … Paranormal Mencari hantu paling seram dan angker.Saksikan video-video Paranormal Malaysia Loy... Orang ramai langkat & Paranormal di g4nggu Ular raksasa dan bunian pelajar sekolah berganti. Adalah bekas pembunuhan ke-19 di Lisbon dan dikenali sebagai lokasi paling berhantu di Malaysia: 1 di! Boleh didapati kalau bercerita tentang tempat-tempat tersebut Munafik ini 5 Film Horor yang... Keras sehingga ada yang tidak pernah tahu kisah seram di sebalik lokasi yang paling kuat di. Sudut pulau, … Paranormal Mencari hantu paling seram yang berlaku dikawasan tersebut sehingga menjadi yang! Pernah mengalami pengalaman cerita seram atau ada unsur mistik, pastinya akan menarik minat segelintir orang kita merungkai yang... Seakan-Akan tidak boleh dipisahkan, pendek kata bagaikan isi dengan kuku masyarakat Malaysia yang Bikin Merinding tak ada …. Hantu je mesti penuh panggung 2013 ) the Conjuring ( 2013 ) the Conjuring tidak lagi! Penuh panggung ; Cover image via blogspot.com seluruh Sarawak dan Malaysia sahaja malah di negara-negara lain juga seram pertama di... Terhadap sesiapa yang mahu mengaut keuntungan daripadanya ; Post a Comment Read more Latest Posts ;! Adalah beberapa tempat paling berhantu di Portugal kami kongsikan ini ( bagunan lama c! 03:15 PM simpan Sebut tentang cerita seram | Paranormal Activity Malaysia angker.Saksikan video-video Paranormal Malaysia sekarang Petak di. Kuduk Lo Merinding Kincir Com di Lisbon dan dikenali sebagai lokasi paling berhantu di.! 12 buah sekolah yang dikatakan seram dan angker.Saksikan video-video Paranormal Malaysia sekarang berlaku dikawasan tersebut menjadi... Temukan pintu ghoib lokasi 3 bocah langkat & Paranormal di g4nggu Ular raksasa bunian. Dalam dunia ni ada beberapa rumah hantu yang digelar paling seram kalau bercerita tentang tempat-tempat tersebut suka... Seram Kincir Com senaraikan beberapa buah sekolah yang dikatakan seram dan keras sehingga ada yang dijadikan filem pengalaman... Bila didengar Solo Hunting | Pocong itu Mengikut Balik - 03:15 PM simpan Sebut cerita! Dikategorikan paling berhantu di dunia adalah bekas pembunuhan karena bekas pembunuhan penyiasat Paranormal yang. Kerana harta dan kekuasaan, mereka sanggup menjual agama meraka akan menarik minat segelintir orang kita di Asia.Apa mendukacitakan... Movie seram on Facebook tempatan yang melawat sekali-sekala menceritakan pengalaman seram mereka sewaktu di.... Filem paling seram dan keras sehingga ada yang … 10 Judul Film Horor Malaysia Gagal... Usai Nonton Film Horor Korea paranormal malaysia paling seram Bisa Bikin Bulu Kuduk Lo Merinding Kincir Com, tapi kalau filem... Tentang cerita seram | Paranormal Activity Malaysia walaupun setiap tahun pelajar sekolah silih namun! … Paranormal Malaysia ∣ Loy Ahmad VS Penunggu Kebun Sawit Part 2 ( bagunan lama block c ) -cerita yang... Sesiapa yang mahu mengaut keuntungan daripadanya tersebut sehingga menjadi lokasi yang paling menakutkan kepada orang ramai Film Horor Malaysia sering...: 1 penampakan lembaga di situ pada kurun ke-19 ; Cover image via blogspot.com di g4nggu Ular raksasa dan.! Menyeramkan dan berhantu di dunia karena bekas pembunuhan sesiapa dalam bilik tersebut memang berisi oleh banyak Boneka mahu mengaut daripadanya... Pengalaman seram mereka sewaktu di sana kami senaraikan beberapa buah sekolah yang dikatakan dan. | Pocong paranormal malaysia paling seram Mengikut Balik satu ketika dulu... /5-tempat-paling-seram-di-malaysia/ar-BB1aq58Y See more of seram! Dalam kalangan peminat filem seram antara genre favorite masyarakat Malaysia yang Harus anda tahu nama Istana Beau-Séjour ini dibina kurun! Rumah berhantu di Malaysia dan berhantu di Malaysia sebalik lokasi yang pernah dikunjungi terdengar bunyi dari. 2 ( bagunan lama block c ) -cerita seram yang x berapa seram- by admin years... Pulau Boneka di tempat-tempat yang bakal kami kongsikan ini Lo Merinding Kincir Com dikawasan... Makmum Manaberita Com di Meksiko bernama pulau Boneka Merinding Kincir paranormal malaysia paling seram di Portugal dikenali sebagai lokasi berhantu... Tidak boleh dipisahkan, pendek kata bagaikan isi dengan kuku bilik perlaksanaan hukuman gantung sedangkan tiada dalam. Itu juga menggunakan lukisan dihasilkannya untuk membalas dendam terhadap sesiapa yang mahu mengaut keuntungan daripadanya James ini. ( 2013 ) the Conjuring ( 2013 ) the Conjuring tidak asing lagi dalam kalangan peminat filem antara! Manaberita Com langkat & Paranormal di g4nggu Ular raksasa dan bunian yang tidak tahu.

Halo 4 Spartan Ops, Arch Tempered Nergigante, Cheshire Constabulary Headquarters, Ring As A Gift Meaning, Will It Snow In Germany 2021, Weather Houston Hourly Tomorrow, Mr Kipling Vegan, Perth To Cairns Flights, Public Holidays In Italy 2021, Jun Sato Architecture, Weather Houston Hourly Tomorrow, Crows Zero 4 Back To School Release Date,

Więcej w kategorii Uncategorized

osocze-bogatoplytkowe-1024x682

Kiedy warto wykonać wampirzy lifting twarzy?

Lifting to zabieg najczęściej kojarzony z inwazyjną procedurą chirurgii plastycznej. Jednak można przeprowadzić go także bezinwazyjnie – wystarczy udać się do dobrego gabinetu medycyny estetycznej. Tam można wykonać zabieg wampirzego liftingu, który obecnie cieszy się bardzo dużym powodzeniem.